Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föralltid


Det är inte
Jag
som går här

Som inte känner
Något

Alls

Inte ens regnet mot huden
Inte ens

Dig


Inte ens när jag
Sårar
Någon jag bryr mig
Om


Fast egentligen
är det bara något jag skriver

För egentligen
Känner jag
allt

För
Mycket

För alltid




Fri vers av Mone
Läst 548 gånger
Publicerad 2008-04-09 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone