Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista andetaget


Hur ska jag
andas

När du inte är
här

När det är
Du
Som ger mig kraft att
ta ett
andetag
Till


Hur kunde jag gå
innan dig

För numera är det
Du

Som ger mig
Kraft
Att ta ett enda
Steg vidare



Hur ska jag kunna
Andas

När du ger dig av förgott




Fri vers av Mone
Läst 503 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-23 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone