Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ska visst tänka positivt och inte hänga upp sig, hänga läpp, hänga ut....


Nyordning

Värdefull
är vad jag är

livet är
rätt så här

universum
älskar mig

en rolig
lättsam
tjej

07.10.08

 

Öh skrivet men inte själv förstått. Jag är tre apor, Lena.




Fri vers av Lena Renman
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-26 09:00



Bookmark and Share


  aftermath
-viva!
så ska det låta
eller skrivas
det borde \"smitta\" andra här
att följa den vägen
2007-10-29

    ej medlem längre
Det sägs att man KAN se ngt positivt i allt och nog har även jag försökt. Lyckas med det ibland och ibland inte...hehe
Härligt Lena!!
2007-10-29

  Christer Eriksson
jag vet inte om man måste vara så positiv, jag är nog 4 apor och 1 elefant och så lite, väldigt lite ett sött marsvin. men däremot ska man ha på väggen din förstarad.

\"Värdefull
är vad jag är\"

godmorgon, lena..
2007-10-28

    Lillemor
men vilka apor sedan:
i vissa kulturer har apor
hög status. Bra! Kvinnligt
självförtroende behövs
2007-10-27

  Maria Zena Viklund
tre apor, men snälla det är bara tjatter du är guld värld!
2007-10-27

    Nattviol
\"livet är
rätt så här\"
lite som att
gilla läget
(när vi ändå inte
har något annat val)
en ordning du kallar
ny - nystart, kanske?
2007-10-26

    Maria Malm
Bra positivt tänkt!
2007-10-26

  aftermath
övertygelsen har startat
och den ska inte underskattas
bra Lena!
2007-10-26

  katt.inc
Du ÄR värdefull, skriv, skriv, skriv, häng ut dig, modiga människa, häng läpp, var ledsen och arg, sedan går du vidare. Kram.
2007-10-26

  stella
På rätt väg vännen!
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman