Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knappen.

i varje människas själ
finns en knapp gömd så väl
att inte ens du själv den ser
även om du vill veta vilken gräns den dig ger

den är farlig och synes
bara av andra
du kan bara gå där
och vänta och vandra

de som känner dig bäst
vet var gränsen går och
om de vill kan de göra ditt
liv
till en pest

de leker med tanken om
de nu vill såra dig.
de tycker det är kul om
dina ögon tårar sig.

vänner bryr sig om knappen
men alla andra är ute på hal is
en varning kan komma som den
kallaste, svagaste bris.

dem som trycker på den
så smart.
de ångrar sig ganska snart
knappen får dig o brista
den får dig o falla i tårar
och ibland får dig att
vänner mista.




Fri vers av Kill-something
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-10-08 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kill-something