Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Evas ödesdigra misstag del 2


Evas ödesdigra misstag del 2

Ormen:

-Nu börjar hon igen. Har inte du förstått att det är ditt liv det handlar om!?


Eva:

-Orm din idée är ju lysande. Tänk om jag rymmer. Det gör vi! För då kommer Adam säkert att ångra sig. Och ber mig att komma tillbaka!


Ormen kramar om:

-Det spelar ingen roll vad du gör, för även om du har ett revben är du revbenslös. Men jag gillar dig ändå.


Eva:

-Säger du det? ... Ormen jag älskar dig! Ta mig till Sydamerika.




Prosa (Novell) av Juliana
Läst 471 gånger
Publicerad 2007-10-08 23:44



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Jag förstår inte riktigt slutet, men det kanske inte är meningen heller.
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Juliana
Juliana