Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kvinnas invation!!!

min älskling tar av sig skorna....
och kryper fram som en persisk katt
över min lugna atmosfär

hon kastar väskan på en stol
och shoppings påsen på en stol
och går in
i första blodåder hon finner.

hon slänger bort sitt namn
och beslutar med stor tapperhet
att kalla sig för...... \"min kvinna\"

hon tar av sig örhängen från öronen
och armbanden från armarna
hon slänger bort sina ringar.....
och slänger bort hårnålen över min golv.
och hennes minnen och dagar över golvet.
och kryper ner som en klätterträd
under mina kläder.....

hon tvingar mig sin smak av mat
och sin smak av kärlek
och sin smak av älskandet.

hon väljer mina gardiner
och mina böcker

hon placerar sin tandborste vid min
och sätter upp en tavla av henne mitt i rummet...

då förstår jag
att hon har redan bestämt sin invation av mig!!






Fri vers av Amoreboy
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 15:15



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
kan bara le stort, ljuvligt!
2007-10-09

  Havsjungfrun
hahaha..låter som en kvinna som vet hur en man ska behandlas..snyggt!
2007-10-09

    Silverbjer
Smart kvinna! Hon vet hur man ska distrahera en man ;)
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy