Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår vänskap

Kärlek vara en sekund
Vänskap vara en evighet
En riktig vänskap

Men vår vänskap tog slut
Du försvann från mig, från mitt liv

Jag hoppas att du någon dag hittar tillbaks igen
Jag saknar dej




Fri vers av a walk to remember
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-09 20:33



Bookmark and Share


  isabel louise
håller tummarna! fint skrivet :)
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

a walk to remember
a walk to remember