Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skvalmusik

 

Radion mal ut sin menlösa skvalmusik

Plötsligt

når orden mitt innersta

Golvas av ett knytnävsslag

rakt i solarplexus

Orden är mina som jag sa då

Vibrerar med mitt svängningstal

Huden spricker upp

är naken och blottad

Reser mig sakta upp

blickar ut över landskapet

Skriker darrande

Dom har tagit mitt liv

och radion mal ut sin menlösa skvalmusik




Fri vers av Annette Andersson
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 20:41



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Förstår exkat din känsla.
Vad vore livet utan musik?
Som ibland höjer stämningen
och ibland, ja som du säger:
når det innersta....
2007-10-14

  Ronny Berk
en kontrasternas poesi; svår att tolka men berörande i sin nakenhet...ja...
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson