Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begagnad *

Jag var sårig
tovig i pälsen
och rädd
Öronen bakåt
piskande svans
Fräste och morrade
Hungern var värst
och törsten
efter kärlek

Du lockade mig mjukt
bjöd mig att dricka
varm len dryck
Gav mig en fristad
Helade mina sår
mjuka händer
kärlekssmekte
Försöker få mig
inse mitt egenvärde




Fri vers av Annette Andersson
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-09 21:01



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
\"Begagnad\" ger en ny dimension till texten:) Oh, och de små katterna... som barn kommer till världen, oskyldiga.
2007-10-24

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, härligt kärleksfullt!
Gillar mycket!!!!
2007-10-14

  Yvonne
Underbar dikt. Den berör mig djupt, djupt. Stor applåd!
2007-10-10

    sunnanvind
Jättefint skrivet! Åh! Alla dessa katter som behöver ett hem...Mitt hjärta värker för dem!
2007-10-10

  Michaela Dutius
En fin text som berör och en underbar bild
2007-10-09

  Erik L
Fin text (och om jag får tillägga det) en mycket söt bilder på katterna!
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson