Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Numera vet kanske alla barn att prinsessorna inte blir något annat än sårade i verkligheten

Fyra villiga friare till
prinsessan
står och väntar
utanför solariet.


Dom dricker linolja
för att lindra
såren i deras munnar
som dom
inte kan lokalisera.


Dom ser på
tegelpannornas lögner
som om dom var
sanna.

 

 


När sedan prinsessan kommer
ut från
sin skyddsvrå bugar dom
så att deras
inplastade huvuden
slår i marken.

Hon fnissar
graciöst
och slänger ut några sönderplattade
hårstrån på
måfå till
sina beundrare.

 

Sen
vinkar hon lite för
snett så att minuenderna
slukar sina
grannar.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 21:08



Bookmark and Share


    Noyle
Väldigt bra skrivet. Fick tips på den här dikten av Samiska Syrsan. :)
2007-10-10

    Lena Nilsson
Ordet minuenderna, har jag inte hört förr. Du har ett rikt språk och är bra på att måla med det!
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka