Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejonen på savannen

Vad är det som lockar med savannen?

Vad drar mig till savannen med lejonen som springer?

Är det lejonens otroliga skönhet som jag ser?

Friheten dem har i sin flock och i jakten efter föda

Och styrkan i ett lejon som springer på savannen

är så otroligt mäktigt och mycket stort som jag vill uppleva




Fri vers av bluesatin
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-13 00:17



Bookmark and Share


    eva m h
På jakt efter livet!
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin