Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så vi

En rodnad på din bleka kind ,en köldkysst blomma ,en vind genom ett trasigt fönster ,en vinterblek blomma i frostens grepp ,en dansande kvinna i nattens tysthet hör stegen av längtan närma sig ,en famn att vila i ,ett skratt i din sorgsna blick ,en varm hand mot kinden ,en kyss i ett solblekt hår ,en kopp på ett gammaldags bord ,en man och en kvinna ,ett skratt och en saga som ändå aldrig blev mer än en saga. En rodnad på din bleka kind ,en tindrade stjärna på en kolmörk himmel ,en kyss mot kinden av en iskall vind ,en ros i en krossad kruka ,en liten vers på ett utrivet papper ,någons olästa dagbok ,en penna ,ett brev och så vi.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 01:57



Bookmark and Share


  Freeman
Man leds in i en annan dimension av din dikt...så poetiskt att man ryser av alla vackra ord! Tack för dagens rysning!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~