Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanken


Förbjuden tanke

Ska jag tänka den tanken.
Hjärtat, hjärnan,
följer inte varandra.
Ger mig för tanken,
som slår i förnuftets väg.
Jag ger mig.
Men vågar ändå inte.

Inne i mig pågår ett krig.
Inne i mitt lugna jag.
Jag kan bara inte tänka på det.
Det är ju en förbjuden tanke.

Ge dig säger förnuftet.
Jag glömmer för en stund.
Och låter tiden visa mig vägen.


Mack




Fri vers av Mack
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 05:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack