Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Balansen och kärleken till en vacker ung kvinna.


Balansen

Följer min känsla
Känslan ger mig en tanke
Talet ger mig ett svar.
Jag flyter.
Jag går på moln av tankar.
Jag stannar upp och ser.

Ser dig.
Ser dina ögon,
Lysa som solen.
Genom fönstret.

Du säger, livet behöver balans.
Du ser med glädje.
Du finns där.

Jag börjar darra.
Jag börjar stamma.
Jag börjar tänka.
Att jag börjar bli kär.

Mack




Fri vers av Mack
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-10 05:19



Bookmark and Share


  aftermath
grattis till kärleken!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack