Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmaren


Tvinnar håret
RuntRunt
Dinglar med benen
och lyssnar på stormen utanför
Blicken fryst
på mulliga moln över himmelen
Djupt insjunken i
mitt inre,
Min drömvärld.

Ljum fläktande vind i håret
där jag skrattande studsar
på molnen i skyn
Vita linnekläder och lätta steg
jagnästansvävar

RösterUtanför
tränger in
Popp säger bubblan
och drömvärlden är fjärran
Verkligheten tar ikapp

\"Dagdrömmer Du igen, LillaL?\"



jag bara lever





Övriga genrer av LillaL
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 12:26



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Applåder applåder applåder till dig...det här är såååååååå underbart befriande...och mulliga moln..finns det nåt ljuvare!!!!
2007-10-31

  lilla t
mulliga moln, ler lite... Fin dikt!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

LillaL