Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på dig ibland


Fast tiden passerat gå

händer det att jag tänker på dig

som om något alltid fanns kvar

Fast jag förstår

att våra själar aldrig

var menade för varann

Fast jag borde ha förstått

undrar hur det skulle varit

om vi kunnat vrida tillbaks tiden

Det händer

att jag tänker på dig

ibland




Fri vers av Lindizz
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-10 15:16



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Visst tänker man ibland på det som varit eller kunde bli...
Fin text!
2007-10-10

  Just Emotions
vackert!!! APPLÅD*
2007-10-10

    Tazara
Det var väldigt fint. Jag tänker alldeles för mycket, men det är härligt. Tack!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz