Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har inte råd att tappa fokus genom att tänka på dig.(eller egentligen nån alls) .då lägger jag mig ner raklång på golvet och skiter i allt...


FOKUS

 

mina dagar rusar förbi så fort utanför mitt fönster

gör mig rädd för spegelbildens skugga

som springer förbi mig utan att säga ett ord

 

mina hektiska dagar är utan tid av liv

jag hinner inte stanna nu, finns ingen tid att sova

tankar vill somna

tankar som är så trötta

 

men nu just nu jag utmattad stannade

för en liten stund av ro

och ditt namn dök upp från ingenstans

 

först av allt

först av alla

 

du som gör så oerhört ont i mig fortfarande

det är ditt vackra ansikte jag räds  

med dina läppar som bildar tystnaden

och dina ögon som blundar så hårt

 

men jag har inte råd att förlora mig nu

vare sig halv timme eller en hel minut

inte för dig

inte nu

 

 

*springer*




Fri vers av LadyFool
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-10 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool