Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Ord av mig som betyder något
Stora ord med mening

Ord av dig som betyder något
Ord som finns

Ord menade att trösta
Ord för att såra

Meningen att leva

Ord som betyder




Fri vers av a walk to remember
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-10 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

a walk to remember
a walk to remember