Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelets beroende. Alla spel. Alla maskiner. Beroende.


Beroende

Jaaaaaaaaa!
Du har vunnit!
Rulla vidare på numren min vän.
Du kan ju inte sluta.
Lycka till.

Spela vidare min vän.
Ser du hur spelet går.
Bara sekunder,
bara nummer, och hopp.
Kanske en tanke för den girige.
Rulla dessa nummer.
Sluta inte, sluta inte,
nu när du ändå vinner.

Mack




Fri vers av Mack
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-10-10 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack