Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens Älskarinna


Jag ryser
Du andades
Vita moln från din rosa mun
Ditt hjärta slår
Hy så vit
Hår så rött
Förbjudet löfte
Mer levande än något annat
Bara i natt
Bland mossa
Grönska, träd som levt
I hundra år
Vi är bara ett andetag
Levande
Så tillfälligt
En skönhet så minutiös
Höstens äpplen
Din bleka hy mot min

Bara en dröm
Om det förbjudna
Upplevelser i marginalen
I livets bok av skönhet
Dina andetag
Varma långsamma
Drömmande
Våra andetag
Skulle måla himlen röd
Som ditt hår
Hy som vit snö
Varm mot min
Någon gång ska det finnas
Ett andetag av skönhet
En levande älskare
Vit hy mot min
Jag ryser




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-04-25 21:37



Bookmark and Share


  natasha
jätte bra-
2005-05-04

    Hades Is Rising
Riktigt bra ännu en gång!!
2005-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain