Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meningen med livet är kanske bara en serie sekunder som tickar bort att försöka vara närvarande i.


Var det allt

Drömmen om
ett oss

tanken på
ett vi

rörande
längtande
saknande
sökande

var det allt


07.10.11




Fri vers av Lena Renman
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-25 09:18



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
räckte inte det?*ler* bra skrivet!
2007-10-25

  stella
Man ser snopenheten här. Så snyggt!
2007-10-25

  katt.inc
Var det allt? Det tror och hoppas jag inte. Fin dikt med känsla.
2007-10-25

    ej medlem längre
Även ett acceptans av att det inte blev är en sekund av livet...
Välfångar du känslan...
2007-10-25

  devilsangel
Jag tror det finns mer än så, men det är jag det...
Har det funnits ett vi, ett oss så är det mer än många får, vi ska nog lära oss att uppskatta det lilla :)
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman