Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter inspiration från tv.......
eller åtminstone lite tankar över förnedrings tv
som vi så gärna ser på!



LAGERARBETARE SÖKER FRU

Diskplockerska söker man!
Lagerarbetare söker fru!
Plastmuggskontrollör söker fru!
Hemmafru söker fru!
Sjuksköterska söker man!
Svetsare söker man!

Visst kunde vi göra mycket dum TV
av det här!

En arbetskompis ville vara med.
Och vara med i följande
speeddate:

-Ja hej...e du nervös?
-Jaaa lite....jag heter.......
-Ja det skiter jag i...jag har bara en fråga..
-Jaaa...shoot..som det heter
-Jo, jag vill vakna till en ordentlig avsugning
varje morron...ställer du upp på det?

Tack Fredde...du får nog vara med i tre sekunder
innan kamerorna mörknar.

 Jag kunde inte annat än att tycka
att det var en jävligt frestande tanke.

 För jag är
Poet söker fru....
Fast det gäller bara att
ställa den rätta frågan. 




Övriga genrer av Jan Linderoth
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 13:44



Bookmark and Share


    Aurora Borealis
Fyndigt och bra! Ja dikten alltså, inte programmen....
2007-10-11

  aftermath
förnedrings TV fördummar
vem gagnas av sån skit egentligen
kul skrivet Jan!!
2007-10-11

  Catrin
Klart det var Fredde!!
Ja tack : )
2007-10-11

  Blumma.
Sjuka program haha :P Konstigt man knappt ser på tv längre!

Kram
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth