Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig



Tyck om mig
som jag är
och inte för vad
jag en gång var.

Acceptera mig
för den jag blev
och inte för vad
jag kan bli.

Älska mig
för den jag blir
och inte för vad
du vill göra mig till.

© Boa Berg
2007-06-26
18:36




Fri vers av Boa Berg
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-11 14:49



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fantastiskt fint skrivet om kärlek !!!!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg