Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lutans lov



Mitt hjärtas luta
har endast en sträng
och den endast en ton
som spelar ditt namn.

Jag hör melodin
som sjunger ditt lov
men ljudet jag gör
når ej längre ditt öra

Du har slutat höra
strängens vibrationer
förstärkas i min lutas
tomma kammare.

Du lyssnar ej längre
till min melodiska
kärleksförklaring,

för du har just
börjat stämma
ett nytt instrument.

© Boa Berg
2007-05-06
03:30
2007-10-10
04:55




Fri vers av Boa Berg
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg