Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skynda dig älskade, skynda att älska, skrev Tove J.  Min höstvisa är av annat slag.


Höstvisa

Himlens gråt
i kall oktober
visar ingen tröst

blåsig höst
där tomhet blöder
hålet i mitt bröst

vindar slå
mot hud och hår
fuktar ögats vrå

urgröpt själ
smärtsamt får
tomhet nu
som då

 

07.10.11

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 337 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-11 23:05



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
urgröpt själ
smärtsamt får
tomhet nu
som då

så är det själen får allid det sinnet söker!

vackert diktat!
2007-10-12

  katt.inc
Dina höst dikter berör mig djupt, kram till dig.
2007-10-12

    Maria Malm
Sorgsamma rader..
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman