Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vatten sköljer då och då över landskap och människa


Höstregn






Mörka skyar vilar
över landskapet.


Regn smattrar
mot rasslande asplöv.


På marken ligger
våta löv i olika färger.


Regnvatten rinner
längs stigen.


Regn möter
sjöns vågor.


Gult gräs vajar
i regnvinden.


Rönnens rödvioletta blad
lyser våta.


Droppar från
tallens grenar och barr.


En gren faller
blöt och död ner.


Regnvåt vind blåser
mot människas ansikte.


Himlens vatten sköljer
över panna och kinder.


Människa känner
att hon lever.




Fri vers av boen
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-11 20:25



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vilken härlig stämningsfull känsla du skapar här!
2007-10-15

  charlotte hedendahl
Fin och stämningsfull naturdikt!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen