Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stockholmgöteborg



regnet under lampan
som små glöd
fallerfaller ner
staden glittrar vidare
också utanför mitt synfält
jag ser inte så hemskt långt
balkongen är liten
avstånden stora

jag röker igen
det är ditt jävla fel

håret mörknar
det blir våtare
det är aldrig för sent
bara ibland





Fri vers av Ebba
Läst 1048 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-10-11 20:36



Bookmark and Share


  Zara VIP
vackert som vanligt! Du skriver storslaget!
2009-10-28

  Butterfly bullet
"jag röker igen
det är ditt jävla fel"

alltid, alltid!
2009-07-31

    eventualiteter
hjälp
vad
bra
.
2008-06-22

  Zara VIP
*ryser*
2008-05-02

  Jan Linderoth
Du målar väldigt vackert, med små stänk av blod och sot, mellan alla färgrika nyanser. Gillade de små glöden under lampan. Det märks att du ser.
2008-01-23

  thyme
jag vet inte vad jag ska säga mer än: wow.
2007-12-08

  jaghetersara
jag tänker balkongnatt
natt på en balkong i slussen
man tittar ut över vattnet
fyfan vad bra
deppigt
2007-10-29

    crapcat
\"det är aldrig för sent
bara ibland\"

helt otroligt bra.
2007-10-26

  Bump
du är makalös.
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ebba
Ebba