Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej stop det räcker..

Tiden skrämmer mig,
och jag springer i cirklar utan kontroll..

Jag är fast vid mig och här måste jag stanna..

Hela mitt liv..

Alla täcker mig,håller mig fast som om jag vore dömd..

Nej stop.. Det räcker!




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP