Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte förklara djupare...




Min kväll på torsdagspuben

 

Nu inatt när tårarna tränger sin väg fram

genom trånga kanaler och en inbillad stolthet

jag förbannar dig ty jag älskar dig

 

jag förbannar alla andra män som ber om min hand

intrigskapare som sänker mig i havet med tyngder av svartmålad skuld

ty jag kan inte älska mer än mina egna djupa andetag

 

jag trodde verkligen det var över

att mitt avstånd till dem var hårt som cement

men jag tänkte inte tanken

att du dyker upp i bilder när jag minst anar det

när jag minst behöver det

 

en enda natt för att inte glömma mig

bara jag i min sanna identitet

en enda natt för att glömma nuet

gav mig mer att minnas imorgon




Fri vers av LadyFool
Läst 344 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-12 02:25



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Smärtsamt, berörande, verklighetstroget skildrat, där de sista raderna verkligen spetsar till känslan.
2007-10-14

  Ronny Berk
ser jag nattlig glömska för att skapa minnen som måste glömmas men inte vill...eller ; finstämd men förfrågande poesi...ja...
2007-10-12

  hero40
Fin och vacker poesi
som applåderas.
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool