Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stängde in mig i ett isblock

 

du stängde in mig i ett isblock

jag vet, det var helt omedvetet

 

härinne ser jag ut på världen

kan inte komma ut

kan inte komma in

bara genom den tjocka isen

följa yttervärlden

och vänta på att du ska se

var jag är

du tittar på mig

du talar till mig

men varken ser eller hör

du blundar för

den kristallklara isen

 

jag skulle kunna sitta här

för alltid

utan att fälla en enda tår

Om jag bara visste

att du skulle hjälpa mig

om du kunde




Fri vers av illvette
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette