Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödliga rim


Mord i mina sinnen
Vill inte ha några minnen

Död åt livets vidrighet!
Skall sluta andas i evighet

Har slut på allt hopp
Hela härligheten är en stor djävla flopp

Någonting betyder ingenting
Strävar endast mot sanning

Men vad är inte falskt?
Ingen tro, ej heller makt

Mödosamt tar jag mig samman
Bara för att vara någon annan

Livet är en lång teater i moll
Har inte längre någon koll




Fri vers av Rasmuslina
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 17:28



Bookmark and Share


  coffe
sparar dig som skrivvän du har ine gjort en dålig dikt..c
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Rasmuslina
Rasmuslina

Mina favoriter
Önskeverklighet