Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Celldelning


Likt kroppens alla celler delar samma boning

så är även vi beroende av varandra

Vi är också små delar av en och samma skapelse

som bildar en stor helhet


Dessvärre strävar vi mot olika mål, blinda för helheten

Vi famlar i mörker


Gör illa någon annan och du gör illa dig själv

gör något gott för någon annan

och du gör något gott för dig själv


Det är inte svårare än så...





Fri vers av Aurora Borealis
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 18:55



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja och det kommer vi nog aldrig att inse.. vi delar oss i färg form och status
i religion och politik

bra skrivet!
2007-10-12

  Yvonne
Djupsinnigt om hur vi hänger ihop vare sig vi vill eller inte.
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis