Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarnas fängslande bur



Jag vill spränga

tankarnas fängslande bur

vill sväva fritt

och falla fritt


inte tänka på följderna

ta ut svängarna

och ta dagen som den kommer

och bara vara mig själv...

Kan du leva med det?




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-13 16:30



Bookmark and Share


  Tabes
Så härligt befriande det låter. Visst borde det få vara så.
2007-10-13

  Gawain
Sund frågeställning. Kan man inte svara jakande på det, då har man problem med att uppleva tjusningen med villkorslös kärlek. En finess som sannerligen inte är att underskatta.

Väl diktat.
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis