Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla universums död

Smakar av
hur det hela
Utvecklade sig

Ville en annan värld
Men fick två

Alla världar skådar
In igenom fönstret
Från andra sidan
Gatan

Där tittar vi ut och
In i era liv och
Ni tittar tillbaka

Men det är bara
Jag och några
Få till som

Vet sanningen
Att vara och en
Av våra liv
Är ett eget universum

Som dog nu
Som föddes nu
Som skapas
Och dör

Oavbrutet
Döende universum
Som jag dödar mina känslor
Av allt som finns

 




Fri vers av virre
Läst 603 gånger
Publicerad 2007-10-12 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre