Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen fredag




gud vad härligt
fredag igen

inte för att det är helg
utan för att jag får sällskap

idag kommer mina älskade barn hit
de enda som numera håller mig borta från
avgrunden

om det inte vore för dem
skulle jag bli
liksom min var var

alkoholist



som tur är värdesätter jag mina små
högre än vad han gjorde

så risken för att jag vandrar hela hans stig
är minimal

men det finns många saker man inte kan påverka
men som man kan bli påverkad av


så det gäller att hålla i hatten när det blåser
för det vet vi ju alla
att det stundom blåser ganska friska vindar

men inte nu........

för nu har jag sällskap

och jag skrattar förnöjt
när jag ser andras verklighet rusa förbi

och vet att jag inte behöver bry mig.......

för nu är världen min
och makten
och härligheten




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-10-12 23:13



Bookmark and Share


  Annimon
Jag träffar mina barn ofta... varje dag, och ändå... När de åker till Pappa blir det så tyst, så tomt... så ingenting. Tänk att barn kan ge så mycket trygghet.
2007-10-13

    Iza
vad skulle man varit utan barn!!
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson