Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till alla världens barn


Du är ett mirakel du

Du lilla barn med gyllne hår på hjässan din som sussar mot en dunmjuk kudde

just du lilla barn som är så ljuvligt vacker ,du är ett mirakel du. Du vet ej mycket än om världens frågor ,du vet ej om något krig .Någon sorg har ännu inte satt sitt frö i ditt hjärta för att gro ,du är fortfarande så skör och oförstörd du lilla barn.

Du sover under stjärnorna ,du sussar trött när månen lyser för dig ,när änglarna spelar för dig . Du lilla barn med kolsvart hår på hjässan din som sussar på en filt där uti ökenland ,du sover under samma måne du ,du är ett mirakel du. Så liten och så skör ,så vacker som en eldröd blomma ,du lilla älskvärda barn ,dig har ingen sorg besökt än ,må ingen heller göra det.

Du lilla barn vart än du kommer gå på jorden ,vart än du väljer taga dina steg i livet så ska du veta att du är ett mirakel du ,en unik gåva från en högre värld ,du är den finaste för alltid du.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-13 00:01



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Mycket fint, världsomfattande.
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~