Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrare i ökenland

Jag har vandrat genom ökenlandets hetta ,jag blev kysst av solens starkaste eldheta strålar ,jag har vandrat tills törsten i min strupe brände ,tills fötterna fick sår ovanpå ärren ,jag har sökt efter nyckeln till hemligheternas tempel ,jag har sökt efter mystikens fe ,efter de ädlaste av livets gåvor ,tills jag mötte dig och fann allt som jag önskade. Jag har hört barnen gråta tills tårarna har tagit slut ,tills natten övergått i dag ,jag har sett den tiggande mannen som bara ville ha en bit bröd ,jag har sett de sorgnaste ögonen ,de gråtande träden som vattnade jorden ,jag har hållit de tystaste barnen i famnen och lugnat deras rädsla. Jag har vandrat genom ökenlandets hetta där värmens flamma svedde bladen  ,jag har vandrat genom tårarnas hus och jag har funnit det bästa när jag mötte dig.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 470 gånger
Publicerad 2007-10-13 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~