Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg får jag kalla dig min älskade?

Säg får jag se på dig som genom dimmans slöjor,se in i dina ögons spegel och kalla dig min älskade? ,får jag hålla min hand i din och ge dig en av de vackraste rosorna jag sett och kalla dig min älskade?. Får jag visa dig de första dropparna av daggens pärlor på ett spindelnät och säga att jag älskar bara dig. Får jag se solens första strålar kyssa din kind och känna doften av lijekonvalj i gryningens första ögonblick? får kalla dig min älskade då?

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-13 00:29



Bookmark and Share


    eva m h
Vackert diktat!
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~