Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under himlen i Bombay

Under himlen i Bombay ,när solen stod likt en eldröd flamma mot en sotsvart himmel ,till musiken av en fågels kärleksång kysste vi varandra första gången. Under himlen i Bombay när endast stjärnorna var vakna ,badade vi nakna i havets spegel ,två människor som älskade varandra. Vi var trollbundna av blommorna och dofterna av de magiska timmarna ,vi hade endast ögon för varandra, när vinden spelade en hymn för oss så föddes glädjen än än gång inom oss. Under himlen i Bombay utytte vi inre drömmar ,hemligheter ingen människa får dela med oss ,vi hade mer kärlek än världen förstår just i den sekunden när månen var vaken och vi var omslutna av vindens lek.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-13 00:47



Bookmark and Share


  ospray
wow
vilket flyt du har när du skriver..
hänger nästan inte med
men det är så himla bra förmedlad
stämning



applåd så klart !!!
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~