Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o du främling.



o du främling
jag hörde dig i natten,
hur du nynnade.
jag hörde din ljuva sång
och
jag såg dig i mörkret
när du dansade
iklädd din förälskelse.

o du främling
jag hörde dig i natten,
hur du älskade.
jag hörde ditt eldiga flåsande
och
jag såg dig i mörkret
när du dansade
iklädd din liderlighet.

o du främling

berätta för mig
hur
det
känns.




Fri vers av AneLa
Läst 741 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-13 13:14



Bookmark and Share


  aol
oj vad härligt ryser av välbehag kanske jag var främlingen
2008-01-26

  tingeling
åh denna är ju också helt fantastisk. tycker om om om! applåder!
2007-11-12

  Jer
Excellence.
2007-10-17

    Amoreboy
ögongodis!!
2007-10-13

  Serapis VIP
Jag uppskattar stilgreppet i slutet. Hur varje ord betonas. Det manar till eftertanke.
Det blir en maning att stanna upp. Alla är vi påväg.
Kanske även diktarjaget borde lyssna på sin egen maning.
Även försakelse är en aktiv process.
2007-10-13

  Ezo
ooo vilken främling som kommit så där som en skugga runt anelas hörn. skön läsning :)
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa