Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läpprisp

I morse insåg jag
hur
mycket ventilationerna
renar luften och
hur mycket vinden rispar
folks läppar.

Och jag sov ända
till 06:19 för
att spricka
mina vardagsrutiner.




Den här
dagen känns
så ospeciell
just nu.


Fast den är ju
inte slut
än och ikväll kanske
någon hoppar
på stjärnornas
konturer och blir
till äppelmos.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-10-25 20:49



Bookmark and Share


    Noyle
Haha, skitbra slut. Gulligt, men ändå fullt av attityd och det fick mig att gapskratta. Förlåt, men jag tyckte det var så bra skrivet.
2007-10-25

  Matilda Linnéa Tinér
ett leende letade sig fram på mina läppar.
Dikten är bra och slutet är klockrent!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka