Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord!


MORMOR!!

Mormor, om du vinner en miljon?
Kan du köpa mig en häst då? Bara åt mig...en egen....
En miljon är väl inte mycket.......
Mormor en halv häst då?
En ponny?
Jag älskar min Emma
såååå.....
Det är klart
Hon får en häst
Och jag kan sträcka på mig
och kanna
att Mormor är BÄST!!




Övriga genrer av marie persson
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-13 18:53



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Vad skulle vi göra utan våra barnbarn Marre?
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson