Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yeah jag kan väll avslöja att jag har skrivit den här dikten till Georg Listing (jag vet jag är så pinsamt obsessed)jag har översatt dikten till tyska så att han ska förstå den när jag skickar mitt nästa fanmejl ^^


Lämnad utan en förklaring


1000 ord utan en förklaring
inte en mening som jag kan förstå

fast du pulserar i mina ådror och cirkulerar
i mina lungor så vet du inte vem jag är
men jag vet allt om dig

Vi bor på samma jord,andas samma luft och
dricker samma vatten

trots det så har vi aldrig träffats

våra hjärtan slår i samma takt och fast
mils avstånd kommer jag alltid att älska dig

tills den sista dagen




Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-13 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag