Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Year of the cat.

Hon ser kyligt på dig
Och ögonen lyser
Som en måne i vatten.

Hon dödar dig långsamt
Med sina ord,
Och lägger en hand
Om din nacke.

Du vet att om en tid
Måste du lämna henne
Du måste hem.

Men hon låser dina ögon
Med sin blick.

Och för en sista natt
Är du fast
I kattens år.




Fri vers av Tidslös
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-26 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tidslös