Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pizzaextas

janos
du på pizzerian

pling i dörren vad god den var
din vesuvio

du är som en hel vulkan
hela du

tänk om du fanns på riktigt

Dina mjöliga händer
överallt
baka på ditt sätt
ugnen så het
och jag får en unge

kanske med dig




Fri vers av vissla
Läst 243 gånger
Publicerad 2005-04-26 19:34



Bookmark and Share


  madinsane
wowowowow..
är det inte tangentreparatören så är det pizzabagar´n.. jisses amalia, du är på hugget! ;))
2005-04-26

  Ola Rydberg
Cool och orginell !!
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla