Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många har det svårt. Livet är ingalunda enkelt. Och ändå: i dag kommer det än en gång dig till mötes - med öppen famn


Du kan le du kan leka

Du kan le du kan leka
i dag
dina händer kan smeka
i dag
ty livet finns här
precis där du är
denna sköna
Tacksägelsedag

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-14 09:51



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Åh, varje dag är en tacksägelsedag..härligt!!
2007-10-23

    ej medlem längre
Fint och vackert, ömt skrivet
2007-10-16

  Erik L
Fint Ingvar, både till form och innehåll/budskap!
2007-10-15

  jardan
oj så fint o så hoppfull den spar jag !
2007-10-15

  "Silver" VIP
Tack för dagens första vakna leende, Ingvar! En fin liten dikt, med gott budskap såväl som en lekfullt dansande form som passar innehållet perfekt.
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP