Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du.......du som ska rädda dagen?



Att bryta ett tankemönster
är svårt

särskilt ensam

särskilt när det byggs på
allt eftersom tiden går


Att bryta ett tankemönster
är omöjligt

utan distraktion

det är därför du är så viktig
för mig

möt mig vid regnbågens slut
låt ditt hår glittra i skenet från
bägaren med guld
låt dina ögon lysa av kärlek
ta mig i din famn
och låt mig förvinna

om så bara för en stund




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson