Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en önskan om dagens början


heligt kvinnligt

försiktigt tassar jag upp
med fingrana längs din mjuka arm

vidrör ditt mjuka bruna hår
och låter fingrana dra igenom det

smeker din rosenröda kind
drar ner täcket en bit
ser hur det kvinnliga uppenbarar sig

tassar ner med mina fingrar
mot det heliga kvinnliga

vidrör och något reser sig

drar upp täcket igen
låter mig hållas
och väntar på att du slår upp
dina vakra ögon

så den underbara dagen kan börja




Övriga genrer av wow
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-14 11:00



Bookmark and Share


    LadyFool
vacker morgon :)
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

wow