Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dag tänker jag tillbaka på dig


en av mina livssorger

jag har en ring på min vänstra hand
som borde sitta där livet ut

jag har en ring på min vänstra hand
som symboliserar det äktenskapet som aldrig skulle ta slut

den ringen sitter kvar
trots att fem år av saknad
fem år av längtan,
ånger.

den ringen sitter kvar
trots att vi inte längre
sjunger våra bröloppsånger

ska försöka en dag
att ringen av mig få

ska försöka en dag att leva nu, inte då.




Fri vers av wow
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 12:23



Bookmark and Share


  Just Emotions
starkt o känns sorligt.. jag får lite obehagskänsla :S
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

wow