Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnors spel

Du vill att jag ska springa efter dig
jaga dig

Du vänder dig om
med vinden i håret
och det söta leendet
på dina heta läppar

du skrattar och är...
helt underbar

jag vill ha dig
och det är NU!
jag är otålig i min väntan
ser du det

men du leker
ena dagen är du min
andra dagen ingen alls

du förstår inte att det förstör
jag går snart

jag går





men ändå vet du att

jag står kvar...





Fri vers av wow
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow